Слушалки Sennheiser GSP 500

Код: 507261
Не се произвежда
Гаранционен срок:
24 месеца *
* 36 месеца след регистрация на продукта
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Sennheiser

Превъзходен комфорт

Слушалките GSP 500 са проектирани така, че перфектно да покрият изискванията на гейминг общността. Те предоставят висококачествено пространствено предаване на звука, за да подсилят изживяването по време на игра. Ергономичността им гарантира комфорт при носене, а обновения дизайн включва двуосова метална система на пантите, подвижна лента за глава и шумоизолиращ микрофон.

С отворения (open-back) си дизайн слушалките предлагат най-добрия, естествен и пространствен звук. Благодарене на изключително добре балансирания спрямо останалите звукови честоти бас, вие можете безпроблемно да чуете всеки аудио детайл.

Основен стремеж на Sennheiser е да създава комфортни слушалки за своите клиенти. При GSP 500 се залага на ергономичния дизайн на меките и дишащи наушници, който прилягат перфектно към ушите.Слушалките са перфектен нагодени за всеки. Sennheiser ги оборудва с нова система на пантите и регулируема лента за глава, така че да паснат на всека форма и размер глава.

Комуникацията по време на игра е от огромно значение, затова слушалките са снабдени с шумоизолират и подвижен микрофон. За да заглушите микрофона, просто повдигнете boom arm.

Удивителното висококачествено аудио възпроизвеждане е подсигурено чрез подобрените отворени говорители, проектирани и разработени от Sennheiser. Всеки говорител е индивидуално тестван, за да се гарантира неговото качество и надеждност. Както всеки Sennheiser продукт и GSP 500 имат двугодишна гаранция.

Благодарение на сменяемите кабели, можете да използвате слушалките с множество платформи като PC, Mac и конзоли с 3.5 мм жак.Възможно е някои Xbox One контролери да се нуждаят от Xbox One Stereo Headset адаптер, който се продава отделно от слушалките.

Комплектът съдържа

  • Слушалки GSP 500
Начин на носене:
Над ухото (Over-Ear)
Дизайн:
Отворен
Приложение:
Игри (Gaming)
Оптимизирани за:
PC, Mac, PS4, Много платформи
Свързване:
С кабел
Сигнал:
Стерео
Честотна лента (слушалки):
10Hz~30kHz
Импеданс (слушалки):
28 Ω
Ниво на звуковото налягане:
107dB SPL @ 1 kHz, 1V RMS
Преобразувател:
Динамичен, отворен
Честотна лента (микрофон):
10Hz~18kHz
Насоченост на микрофона:
Bi-directional ECM
Интерфейс:
1 x 3.5мм жак 4-полюса, 2 х 3.5мм стерео жак
Кабел:
1 x 3.5mm жак 4-полюса
2 х 3.5mm стерео жак
Тегло:
358 гр.
Цвят:
Черен
Екстри:
Микрофон, Контрол на звука, Едностранен кабел, Сменяем кабел
Баркод (EAN):
4044155224320
Георги Георгиев
Понеделник, 07 Октомври 2019
Имам слушалките от 2 седмици, ъпгрейд от Sennheiser Game Оne, които ми служиха вярно с години. Основно ги ползвам за гейминг, видео конферентни разговори, но също и за да се насладя на разнообразната ми от колекция висококачествена музика (от класики, до съвременни хитове в най-различни жанрове). Изработката им е отлична, нямам забележки по сглобка и материали. Звукът е отличен, много прецизен и чист. Въпреки, че наушниците не са изцяло отворени, звука почти няма разлика с предишните ми слушалки, които бяха изцяло отворени, по този показател, иначе е осезаемо по-добър. Микрофонът е добър, но поне за мен е леко разсейващо, че при напълно прибрано положение все още влиза в периферното зрение (за разлика от Game Оne например). Откъм комфорт при продължително носене са доста добри - още от първо слагане нямах особени проблеми със стегнатост около ушите - отнема няколко минути да се намери добра конфигурация на подвижните части и оттам нататък заспива. Формата на наушниците е удобна, независимо от по-странния ъгъл спрямо рамката. Не спарват, дори при продължително носене. Има обаче малък проблем с подплънките на арките, които лягат на темето, и по-точно с тяхната площ. За хора с доволно коса може и да не е проблем, но по голото ми теме остават видими вдлъбнати отпечатъци там, където са лежали арките. Съответно има лек дискомфорт, особено при продължително носене. Ако със същата дебелина на подплънката го нямаше отвора отгоре и се използваше цялата площ, най-вероятно нямаше да има проблем. Другата опция е по-дебели подплънки.

За да напишете ревю, моля влезте в сайта или се регистрирайте.