Грамофон Audio-Technica AT-LP60BT

Код: AT-LP60-BT
Не се произвежда
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Audio-Technica

Насладете се на виниловата естетика на музиката с напълно автоматизирания стерео грамофон AT-LP60 с безжична Bluetooth® връзка.

Иновативните технологии като Bluetooth, се възприемат от класическите аудио продукти като грамофона. AT-LP60BT например има способността да запазва в паметта си и да осъществява безжична връзка с до осем различни устройства, които също разполагат Bluetooth технология. Такива могат да бъдат високоговорители, слушалки, стерео приемници.

За любителите на традиционния и класически грамофон, Audio-Technica запазва възможността и за жична връзка с кабелни аудио системи и с високоговорители със захранване с чинчове. Напълно автоматизиран, с натискането на само два бутона се наслаждавате на автентичен винилов саунд. Друг бутон ви дава възможността да повдигнете рамото и да го пуснете, без да спирате грамофона. AT-LP60BT работи на две скорости: 33-1/3 и 45 оборота в минута и е снабден с Dual Moving Magnet със сменяема игла. Алуминиева платформа се бори с нежелания резонанс, а вградения предусилвател предлага опцията за кабелно свързване към компоненти, които нямат вграден вход за грамофон.

Комплектът съдържа

  • Грамофон AT-LP60BT
  • Кабел 3.5 мм стерео жак към 2 мъжки чинча (RCA)
  • 45 RPM адаптер
  • Сменяем капак с шарнири
Все още няма ревюта за този продукт.

За да напишете ревю, моля влезте в сайта или се регистрирайте.