Грамофон Audio-Technica AT-LP3

Код: AT-LP3BK
В наличност
479,00 лв
Този продукт не се изпраща до Съединените щати.
Добави към любими
Добави за сравнение
Производител Audio-Technica

Все по-полярно сред любителите на добрата музика е звученето и естетиката на грамофона и това не е случайно. Audio-Technica разработва едни от най-добрите грамофони в аудио индустрията и автоматичният AT-LP3 със сигурност е такъв. Насладете се на аналогов и вълнуващ винилов звук.

AT-LP3 предлага изключителна прецизност и производителност, благодарение на балансираното рамо, снабдено с алуминиева глава АТ-НЅ3 и AT91R доза. Ергономичният замисъл на конструкцията позволява да се използват и други движещи се магнити и дози по ваш избор.

Функционалността на грамофона е гарантиран чрез хидравличното управление на иглата – тя може да се снижава и повдига с точност във всеки момент на записа или да работи автоматично.

Материалите, от които AT-LP3 е изграден са специално подбрани, за да ограничават нискочестотната обратна връзка. Антивибрационните заглушаващи материали, платформата от алуминий и 4 милиметровата гумена подложка редуцират нежелания резонанс.

Грамофонът е разработен като напълно автоматичен и работещ на две скорости: 33-1/3 и 45 оборота в минута. Вграден превключваем предусилвател (phono/line) и изходния кабел с 2 инча (RCA), правят грамофона съвместим с домашната стерео система, високоговорители, усилватели и др.

Комплектът съдържа

  • Грамофон AT-LP3
  • 45 RPM адаптер
  • Сменяем правозащитен капак
Все още няма ревюта за този продукт.

За да напишете ревю, моля влезте в сайта или се регистрирайте.