Запознай се с новите Sennheiser Momentum Wireless 3!

Публикувано от Васи Дюлгерова
Представихме ти официално новите Sennheiser Momentum Wireless 3 в нашия уебсайт, но е време да ти разкажем и малко повече за тях!


Мотото на модела е “Никога повече не губи ритъма си” - и с право!

Momentum серията се отличава ст лансирането си с няколко ключови детайла - дизайн върху ухото, последни тенденции в технологиите на изработка и разбира се - висококачествен звук. В тези отношения третата генерация не изневерява на традициите на марката.

Momentum Wireless 3 бяха представени преди броени седмици на IFA Berlin 2019 и в България първи пристигнаха при Slushalki.bg - официален партньор и вносител на Sennheiser за България. Тук е моментът да ти напомним, че при нас можеш да ги тестваш напълно безплатно. Виж адреса тук, а ние ще ти разкажем за характеристиките им!

MOMENTUM 3 Wireless Black Product shot InUse female

Цялостният дизайн на модела не търпи особени промени спрямо предишните пуснати на пазара от марката от серията, но това далеч не означава, че Momentum 3 няма да те покорят. Те имат редица нови опции, които ги поставят на едно ниво с високите класове слушалки на Sony, Bose и още редица други.

Трудно е на първо място да не отбележим, че е подобена характеристиката за active noise cancellation (ANC). В комбинация с опцията за Transparent hearing Momentum 3 блокират изцяло външните шумове и ти позволяват да се потопиш изцяло в музиката. Най-хубавото е, че опциите се управляват от самата слушалка, така че не е нужно телефонът Ви да е наблизо, за да промените към желания режим.

MOMENTUM 3 Wireless Black

Ако сте фенове на Alexa, Siri или Google Assistant, от друга страна, Momentum 3 ще ви предложат бутон, създаден специално за функционалностите - отново с цел удобство. В този ред на мисли, Sennheiser работят и с апликацията Smart Control. Тя позволява да превключвате режимите на шумоизолиране и налягане, да нагласяте настройките на еквалайзъра по свой вкус.

MOMENTUM 3 Wireless Black Product shot InUse male 01

Допълнителни и важни са подобрените от гледна точка на позиция бутони за регулирнане на звука и фонова музика.

За тези от вас със забързано ежедневие Momentum 3 включва и интеграция с апликацията Tile. Тя е вашият начин, ако изгубите или не можете да откриете слушалките у дома, да проследите локацията им.

Моделът е достъпен в елегантно матово черно, като през ноември месец ще започне разпространението и на бял модел.