ТОП 5 песни за Хелоуин и слушалките, на които трябва да ги чуеш

Публикувано от Васи Дюлгерова

Празниците са си празници, но музиката е тук, за да ни носи емоции всеки ден.


Независимо дали празнуваш Хелоуин, или не, за предстоящия 31 октомври сме ти подготвили селекция тематични любими хитове на екипа ни, без които не можем. Нещо повече - ще ти кажем на кои модели слушалки ще можеш да им се насладиш максимално!

Вечната класика - Thriller
Каквото и да се говори за Майкъл Джексън, няма как да отречем - когато чуем тази песен, всичко в нас иска да стане и да затанцува.
Класическият поп хит от 1982 година е неустоим за всички фенове на зомбитата, зомби-апокалипсиса и изобщо - всичко, свързано със свръхестествени явления.
А ако си решил маскировката ти е да на зомби на 31 октомври, то Audio-Technica ATH-LS50iS ще допълнят стила ти. Деликатни, удобни и издържани в синьо, слушалките на японската компания ще паснат идеално на цветовото оформление на костюма ти, но и ще ти подарят безброй часове на музика с балансиран звук и ясни средни и високи честоти. Мощният бас ще допълни комбинацията характеристики и ще чуеш неподозирани тайни във всяка песен - дори в толкова любимата ни Thriller!Модерният хит - Black Widow
Музиката се развива и всеки ден към нея се добавят безброй нови произведения - кое с повече известност, кое - с по-малка. Едно от тематичните за Хелоуин, особено покрай нашумяването на едноименния герой на Скарлет Йохансон, е хитът на Iggi Azalea и Rita Ora.
Ритъмът на песента гарантирано ще те вкара в настроение за танци и ще те накара да се раздвижиш. Всеки тон ще бъде по-ясен със Sennheiser HD 4.40 BT Wireless.
Нещо повече - моделът е безжичен и ще ти даде възможност да танцуваш на воля - независимо къде си. Динамичният бас е идеален за тази и още много песни, а с интуитивните контроли ще се пренесеш в любимия филм!


HD 4.40 picture

На кого ще се обадиш? Ghostbusters!
Ако Thriller е класиката, то Ghostbusters е истинската легенда. Едва ли има човек, който да не е гледал поне една от екранизациите на “Ловци на духове” и ако първата ти реакция на въпроса “Who you gonna call?” не е “Ghostbusters!”, то си проспал последните десетилетия и програмите на телевизионните канали около всеки празник.
Шегата настрана, записаната версия на този вечен хит е на Ray Parker Jr. и датира от вече далечната 1984г. А хубавото на модерните технологии е, че правят звука на любимите хитове по-чист, по-дълбок и по-ясен.
За пълна наслада от Ghostbusters викаме на помощ A4Tech Bloody M660. Влюбването в steampunk стила им е гарантирано, а кристално ясният звук във високите и ниските честоти в комбинация с дълбокия и наситен бас само допълват това, която Bloody са създали.


Highway to hell - по пътя на търсене на страхотния звук…
…няма да подминем и рок феновете и още една песен, която ще си пускаме на repeat в следващите няколко дни: Highway to hell!
Парчето с рождена година с номер 1979 се отличава със запомнящ се ритъм и участие в редица кино-продукции.
Идеални, за да чуеш всичките ѝ нюанси и разпознаваемия глас на Ангъс Йънг, са Sennheiser HD 569.
Дизайнът върху ухото позволява изолиране от околния шум и пълна наслада на богатия и чист бас, който предават. Без околните да чуят и нота от него!


Магически звук в Black Magic Woman
Независимо дали избираш версията на Santana или някой от кавърите на тази така известна песен, сигурни сме, че ще се влюбиш в един от най-новите модели на Sennheiser - MOMENTUM 3 Wireless.
Каквото и да кажем за тях ще е малко, тъй като излязоха преди броени седмици. Част от предимствата им са удобни и интуитивни контроли и интерфейс, минимум нежелан шум от околната среда и максимум изолация, чист и кристален звук. Иначе казано - магия!

MOMENTUM 3 Wireless Black