Sennheiser HD 450BT и HD 350BT: перфектният начин да слушаш музика - всеки ден

Публикувано от Васи Дюлгерова

Вдигни нивото на качеството на безжичния звук с H 450BT и HD 350BT.

HD 450BT Product Mood Shot 06.tif

Новите модели ще ти донесат страхотен Sennheiser звук всеки ден. С дизайн около ухотои Bluetooth технология, те са перфектния спътник - всеки ден. Още на първото си представяне те доказаха, че надграждат предшествениците си HD 4.40BT и HD 4.50BTNC

Новите модели предлагат печеливша комбинация от качество на звука, безжична свобода, 30-часов живот на батерията и незабавен достъп до гласов асистент. Освен това, HD 450BT разполага и с активно потискане на външния шум, така че без значение колко силно е шумовото замърсяване в средата, ще можете да се насладите на наистина завладяващо аудио изживяване без разсейвания.

Безжичните слушалки със затворен корпус от Sennheiser са създадени, за да предоставят превъзходно аудио изживяване с дълбок, динамичен бас. Те разполагат с най-новите безжични технологии - включително Bluetooth 5.0 съвместимост и висококачествена поддръжка на безжичени кодеци: включително AAC, AptXTM и AptXTM Low Latency за перфектна синхронизация на аудио с видео. 

"Нашите нови слушалки HD 350BT и HD 450BT са направени за всички, които искат да извлекат максимална наслада от ежедневното си аудио изживяване.“, каза Джермо Кьонке, продуктов мениджър в Sennheiser. Той още сподели, че: “Активното шумопотискане на HD 450BT гарантира завладяващ звук, на който да се наслаждавате без никакво разсейване - дори и в силно шумна среда. За допълнителна гъвкавост, HD 450BT може да се използва и в кабелен режим.”

4 visual

Независимо дали целта ви е да увеличите баса или да постигнете неутрален звук, е доста лесно да персонализирате и настроите според собствените си предпочитания. Новите слушалки HD 350BT и HD 450BT позволяват да модифицирате звука според личния си вкус с помощта на еквалайзерната функция на приложението Sennheiser Smart Control. Приложението предлага и подкаст режим, който оптимизира слушането на подкасти, аудио книги и друго речево съдържание. В допълнение, той осигурява достъп до състоянието на батерията, бързо ръководство и актуализации.

 Както HD 450BT, така и HD 350BT са идеални спътници за пътуване. Те впечатляват със забележителния 30-часов живот на батерията и удобно и бързо зареждане чрез USB-C. Освен всичко останало, те са с компактни, сгъваеми дизайни и предлагат перфектна комбинация от минималистичен стил, ергономичен комфорт и дълготрайност.

HD 450BT и HD 350BT се предлагат в черни и бели цветови варианти. Освен, че изглеждат и се усещат по страхотен начин, новите слушалки осигуряват безпроблемно ежедневно потребителско изживяване с помощта на специалния бутон за използване на гласов асистент. Можете да ги свържете със Siri или Google Assitant и да използвате функциите му - с едно докосване. В допълнение, физическите бутони улесняват контрола при обаждане и нивата на звука. 

Очаквай Sennheiser HD 350BT още в края на януари, а Sennheiser HD 450BT - в средата на февруари.

 HD 450BT Product Shot InUse 11.tif