Ръководство за пазаруване по време на Black Friday нa Slushalki.bg

Публикувано от Васи Дюлгерова

Човек и добре да живее, идва Черен петък!

Хубавото на този на Slushalki.bg е, че продължава цял уикенд - от 29 ноември до 1 декември и ще имаш време да направиш своя избор спокойно!

Подготвили сме ти няколко правила, с които да откриеш перфектната оферта за теб!
Rule 1

Правило No.1 - Направи списък какво търсиш

Нашата селекция за Black Friday ти предлага много и разнообрзани модели. И първият и най-важен съвет е - пазарувай отговорно и разумно!

Започни от това да направиш списък с нещата, които търсиш в едни слушалки и кое какъв приоритет е за теб. И повярвай ни, цената трябва да бъде последният ти критерии, когато става дума за аудио-техника.

Характеристиките, е силно желателно да вземеш предвид, са:

  • Удобство на слушалките - особено ако си меломан, те ще са постоянно с теб и е важно да прецениш дали искаш да имат възглавничка в горната си част, как да прилягат - над или върху ухото.
  • Тегло - наблегни наистина много на това, ако ще ги ползваш ежедневно или ако ще се движиш активно с тях. Ако планираш да тичаш или тренираш с тях, например, може би е добре да се замислиш за спортен модел.
  • С или без кабел да бъдат - отново прецени къде и как ще ги използваш. Ако ще слушаш на тях у дома, можеш да заложиш на тези с кабел. За навън и особено с оглед на идващия зимен сезон и многото дрехи… може би е по-добре да заложиш на безжичен вариант.
  • Издръжливост на батерията (при безжичните модели)
    Rule 2

Правило No. 2 - Разгледай моделите

И докато го правиш - използвай филтрите в ляво в завиисмост от направения по-горе списък.

Така лесно и бързо ще отсееш всичко необходимо и ще ти остане само…
Rule 3

Правило No.3 - Сравни моделите

Опцията сравнение ще бъде твой пръв приятел в избора. Използвай я - така няма да ти се наложи да прецъкваш през различни табове и ще направиш по-добре разликата в характеристиките. 
Rule 4

Правило No.4 - Разпитай приятели или нас

В случай, че се колебаеш - попитай за мнение или още по-добре - в петък и събота ела да тестваш моделите на място, ако си от София. Ще те чакаме на ул. “Мила Родина” в рамките на работното ни време!

За да направиш лесен и добър избор още можеш да прочетеш и гледаш:

Разликата между жични и безжични слушалки

Разликата между отворена и затворена слушалка

Нашите unboxing видеа в Youtube!