По-достъпна музика всеки ден със Sennheiser CX 350BT и CX 150BT

Публикувано от Василка Дюлгерова

Преди броени дни Sennhiser обявиха дългоочаквана новина за феновете на качествения звук.

Новите модели на марката CX 350BT и CX 150BT бяха официално представени в Лас Вегас и според мнозина са най-добрите спътници за наслада на музиката в движение.

Моделите притежават класическото Sennheiser високо качество на звука и заедно с това предоставят възможност за слушане на музика в продължение на 10 часа с едно зареждане. А като говорим за батерията – най-важното за всеки меломан е тя да се възстановява бързо. Това се случва чрез USB, като технологиите позволяват бързо зареждане. 

CX 350BT Black Product shot cutout 02.psd

Ако пък използвате Siri или Google Assistant, то трябва да знаете, че CX 350BT разполага със специален бутон за гласов асистент за бърз достъп до тях, така че най-необходимите ви контакти и команди са винаги само на едно натискане разстояние. 

И тъй като при Sennheiser звукът винаги е на първо място, новите безжични варианти поддържат аудио кодеците SBC и AAC и така гарантират високо качество на всяка нота. Освен това, CX 350BT допълнително поддръжа както AptXTM, така и AptXTM с ниска латентност. Те позволяват да се насладите на перфектен синхрон между звук и картина, когато гледате видеа или филми при безжична връзка – без забавяне.

Когато става дума за поддържане на най-новите технологии, CX 350BT и CX 150BT са съвместими и с Bluetooth 5.0 за осигуряване на бърза и надеждна свързаност. Освен това, можете да ги свържете с две устройства едновременно – удобство при тренировки, конферентни разговори или друг тип занимания, свързани с мобилност. Интуитивните контроли позволяват да вдигате и затваряте телефона свободно, бързо и лесно и да регулирате звука на музиката с минимално усилие.

Официалното изявление за моделите получихме и от Джермо Кьонке, продуктов мениджър в Sennheiser: „Тези нови, достъпни модели в нашата гама от безжични слушалки, помагат на потребителите да подобрят ежедневното си аудио изживяване с по-добър звук, като същевременно възприемат свободата на най-новите безжични технологии, преносим, ​​елегантен дизайн и надеждно качество. С новите CX 350BT и CX 150BT, наистина няма извинение да не се наслаждавате на по-добър звук всеки ден.”

CX 150BT 350BT Product Shot InUse 09

И в допълнение: елегантен, изчистен дизайн, който перфектно да се впише в ежедневието ви, и издръжливост на използваните за конструкцията материали. За удобството на всеки комплектът включва и четири размера тапи за уши, така че да имате комфорт и перфектна изолация на околния шум. 

Не пропускайте да проучите и възможностите на Sennheiser Smart Control апликацията – специално създадена, за да персонализирате своя звук и музикално изживяване. В него разполагате с еквалайзер и дори специална опция за акцент върху говор при слушане на подкастове. 

Sennheiser CX 150BT и CX 350BT са достъпни черно, но съвсем скоро се очакват и бели варианти.