Отворени срещу затворени слушалки – какво да избера?

Публикувано от Васи Дюлгерова

Лесно е да потърсиш слушалки – трудно е да избереш правилния модел за теб. Щом си попаднал на slushalki.bg, разчитай на експертен съвет от нас.


Една от най-честите категоризации на слушалките, които покриват ухото, е на отворени и затворени слушалки. Подготвили сме ти кратко видео по въпроса, както и ТОП 3 от двата вида, за да избереш оптималния за теб вариант при нас.

И докато гледаш, не забравяй да влезеш в YouTube и да се абонираш за канала ни за новини и интересни видеа, свързани с любимите ти слушалки.

ТОП 3 варианта за отворени слушалки

1 място: Аudio-Technica ATH-r70x
r70x male

Каквото и да кажем за Аudio-Technica ATH ще е малко. Като официален вносител на марката за България, екипът на slushalki.bg може да ти представи модела в най-добрата му светлина - а именно, като слушалка с изключителен комфорт, качество на звука и дълъг живот.

Моделът е официалният флагман на професионалната серия слушалки на Audio-Technica и като такъв напълно оправдава всички очаквния. Идва при теб със специално проектирани ATH-r70x говорители, наушници от дишаща материя и подобрена конструкция. Тя обаче далеч не е за сметка на теглото – моделът тежи едва 210 грама!

Научи всичко за тях и поръчай онлайн тук.

2 място: Sennheiser HD 599
HD 599 Application

Sennheiser HD 599 са слушалките, които купуваш, когато искаш да изразиш себе си и стила си. Те са част от новата HD серия на Sennheiser и като горд неин представител ти дават възможност да слушаш любимите си песни и подкастове с впечатляващ звук.

Отвореният дизайн и големите наушници, които застават точно около ушите, ще ви накарат да се влюбите, а леката конструкция няма да ви позволи да ги забравите у дома никога повече!

Заинтригуван си от тях? Проучи ги в детайли тук и поръчай бързо и лесно онлайн.

3 място: Sennheiser HD 559
559 turtable

На трето място сред отворените модели, но не и по важност, нареждаме Sennheiser HD 559.

От една страна те са в класическо черно, което подхожда на всеки стил. Освен това обаче, те се отличават с мощен и профилиран бас за тези от вас, които обичат да усещат всяка вибрация.

Големи наушници, меки възглавнички, сменяем кабел… какво повече можеш да искаш от една отворена слушалка?!

Дай ѝ още един шанс, като разгледаш характеристиките подробно тук.

ТОП 3 варианта за затворени слушалки

1 място: Sennheiser HD 4.40 BT Wireless
HD 4.40 picture

В света на затворените слушалки Sennheiser HD 4.40 BT Wireless са малкото чудо, което ден след ден звучи чудесно и ти дава възможност да носиш любимата си музика навсякъде с теб.

Разбира се, и тук говорим за най-високо качество говорители Sennheiser и дизайн, специално предвиден за по-продължително носене.

И ако си се убедил, че това са твоите слушалки само при споменаването на Sennheiser, може да ги поръчаш онлайн тук.

2 място: Sennheiser HD 400S
HD 400 S black 4 foldable HiRes RGBv2 red

Като по-малък брат на HD 4.40 BT, Sennheiser HD 400S са бюджетно решение за всеки, който не може без музиката.

Един от техните най-големи плюсове е сгъваемата лента за глава, която позволява лесно и удобно съхранение. Веднъж като ги видиш тук обаче, се съмняваме, че някога ще искаш да ги свалиш!

3 място: Audio-Technica ATH-M50x
Audio Technica ATH M50xBT Headphones

Моделът е любим на всички любители на качествения Audio-Technica звук – и с право!

Всеки детайл по корпуса на ATH-M50x е толкова изпипан, че ти обещаваме, че срещата на живо с тях е несравнима. Също толкова добър е и звукът, който ще ти подаряват – всеки ден.

Бонус за тях е, че са сред слушалките, които са изключително подходящи за професионален мониторинг.

Ако те са твоят модел, мястото, където да ги поръчаш е тук.

Внимание:

Mожеш да тестваш всички модели на място в магазина ни на ул. “Мила Родина” 30, София. Очакваме те!

Всички слушалки са с безплатна доставка на територията на България при онлайн поръчка. Всички модели слушалки на Sennheiser & Audio-Technica са с 3 години гаранция.