Новите Sennheiser CX 400BT – направени за теб!

Публикувано от Василка Дюлгерова

Тъкмо си мислим, че Sennheiser нямат с какво да ни изненадат… и те пускат нов, още по-добър от предишния, модел безжични слушалки! Представяме ви новите CX 400BT!

С този нов модел Sennheiser залагат на идеята, че ежедневието ви може да се промени, но удоволствието от превъзходния звук никога не отминава. И тук водеща е аудио технологията на Sennheiser за пълен контрол а функциите за изключително звуково изживяване. С интуитивни персонализируеми контроли, дълготраен живот на батерията и дизайн, създаден за целодневен комфорт, те са идеалният избор за хора, които не правят компромиси с качествения звук.

x1 desktop CX 400 BT whiteНезависимо дали сте в настроение за успокояващи мелодии или жадувате за вълнуващи ритми, новите CX 400BT True Wireless ви дават кристален звук с дълбоки баси, естествени средни честоти и ясни, детайлни високи честоти. Освен това можете да персонализирате изживяването си при слушане с вградени еквалайзери, за да се насладите на невероятно качество на звука, което е съобразено с вашия вкус.

Нещо повече: слушалките сасъвместими с iOS и Android. Винаги ще се наслаждавате на изключителното качество на звука благодарение на широката гама от поддържани  аудио кодеци, включително SBC, AAC и aptX. Така първокласният звук е гарантиран с всяко мобилно устройство.

И още: 20 часа живот на батерията - 7 часа с едно зареждане и още 13 часа с малкия, елегантен и компактен калъф за зареждане. В черно и бяло – за тези, които държат на стила, изчистени форми и ергономичен дизайн за комфорт.

Очаквай скоро на Slushalki.bg, Vsystem и в партньорската ни мрежа!

cx 400 bt shot