HD 560S - звукът, без който няма да можеш

Публикувано от Василка Дюлгерова

650 s cut

HD 650 S са изненада от Sennheiser в една интересна за бранда година - тази, през която навършва 75 години. Този модел, за разлика от юбилейната, лимитирана серия на True Wireles 2, няма отличителни знаци. Затова пък впечатлява сериозно със звук. И още:

Спокойно можем да кажем, че HD 650S са направени за онези от вас, които са истински аудио-ентусиасти, ценители на звука, но и професионалисти в музикалната сфера. С линейната си акустика, съобразена с това, че може да ги използваш за дълги музикални сесии на слушане и изключително удовлетворяващо басово изпълнение те със сигурност ще представляват изкушение за теб. 

x1 desktop sennheiser hd 560S Driver closeupКакво ще ти предложат: 
Естествен и точно пресъздаден звук;
Изцяло ново поколение датчик с магнит с висока якост за възпроизвеждане на дълбоки, дефинирани баси и кристални високи честоти;
Нова мембрана на преобразувателя от полимерна смес;
Ъглови преобразуватели за оптималната позиция за слушане всеки път, без да е необходима намеса от/в околната среда;
Отворена слушалка, което позволява естествено разпространение на звуковите вълни;

Не на последно място, те са и стилни!

"Вслушахме се внимателно в желанията на нашите клиенти за неутрални референтни слушалки и се постарахме да ги удовлетворим на всички фронтове: точна басова реакция, яснота над 10kHz, и естествен звук. В комбинация с достъпната си цена, HD 560S представлява промяна на парадигмата за отворени, динамични слушалки и ви кани да откриете аудиофилския свят. "
Jermo Köhnke, продуктов мениджър Audiofhile
 

И действително - като доказателство за това мнение, редица специалисти от музикалната индустрия споделят, че имат още по-ясен поглед над музиката си с новия модел.

x1 desktop sennheiser hd 560S earcup closeupИ за финал - в комфортът е истината. HD 560S имат изключително удобни наушници. И ако технлогиите в тях имат за основа HD660S, то структурата им е по-скоро предшествана от HD599. Новият модел приляга толкова добре, че изгубен в музиката, можеш да забравиш че е на главата ти.

А не е ли това нещото, което всички искаме от една слушалка?

Последно, но не и по важност, е допълнението към комплекта в лицето на кабелите към слушалките. С внимание към професионалистите и техниката, която те използват, Sennheiser включват към новия ви най-добър музикален приятел и махащ се 3-метров кабел с 6.3 мм жак за различен тип интерфейси и усилватели.

В допълнение разполагате и с къс кабел (адаптиращ кабел) с 3 мм жак за дигиталните модерни източници и преносители.  

Разработихме изцяло нов 120-омов преобразувател, със специализирана полимерна смес в диафрагмата. Освен това HD 560S е точен в целия честотен спектър, за да разкрие всеки детайл във вашата музика. "
Кърт Мик, ръководител на екипа Акустика и преобразуватели